Heken hiihtopäivä 30.1.2022

Juvan Urheilijat toteuttavat tammikuussa 30.1. Heikki Hämäläisen muistolle HEKEN HIIHTOPÄIVÄN

PÄIVÄN OHJELMARUNKO (KORONAMUUTOKSET MAHDOLLISIA)

HIIHTOPÄIVÄN TAPAHTUMIA

1.  Kaiken kansan laturetket, jokaiselle jotakin. Lähtö Salicoltapohjoisen suuntaan.

2. ”Heken sprintti” Nuorille, sarjat päättyvät yleiseen sarjaan.   

3. Lisäksi: Lapsille urheilupuistossa mäenlaskua hiihtomaassa,kuumaa mehua ja munkit. Varttuneemmille laavukylässä ja Sampolassa liikunnallista toimintaa; sauvakävelytekniikan opastusta ja vapaavalintainen kävelylenkki, talviliikuntavälineiden tuote-esittelyä … Tavoitteenamme tarjota mehua ja makkaraa sekä liikunnallista yhdessäoloa koko perheelle, vauvasta vaariin.

TAPAHTUMAPAIKAT

Laturetket suuntautuvat pohjoisen suuntaa lähtöpaikkana Salico. Lyhyt vaihtoehto ”köyhän lapin” kautta Kuhalammen laavulle ja pidempi lapin kautta Konnusjoen laavulle ja takaisin. Kaikki variaatiot mahdollisia. Laavuilla osallistumiskirjaus mehua ja makkaraa.  

Sprintti hiihdetään Puistolassa urheilupuiston alueella. Sarjat nuorille 14-vuotiaista yleiseen sarjaan tytöille ja pojille.Kilpailumatkoina 800 ja 1000 m:n pyrähdykset. 

Oheistoimintaa Sampolan, laavukylän, Puistolan ja urheilupuiston alueilla. Sauvakävelylenkki henkilökohtaisen kunnon mukainenvapaavalintainen turvallinen lenkki kevyenliikenteen väyliä pitkin. 

AJANKOHTA

Tammikuun lopussa sunnuntaina 30.1. KLO 9–17.00 välisenä aikana. Laturetkelle voit mennä milloin vain 9–17 välillä,reittiopastus Salicolla. Sprintit alustavasti klo 12.00 alkaenPuistolassa. Mahdollisia tarkennuksia ohjelmaan ilmoitetaan myöhemmin.