Heken hiihtopäivä 6.3.2022

HEKEN HIIHTOPÄIVÄ 6.3.2022 JUVALLA SAMPOLAN JA PUISTOLAN YMPÄRISTÖSSÄ

LATURETKI

Kartta

Vapaavalintaisen laturetken suuntana pohjoinen; ”köyhän lapin” kautta Kuhalammen ja Konnusjoen laavuille. Lähtö Salicolta klo 9.00 ja paluu klo 17.00 mennessä. Salicolta löytyy reittikartta ohjeistusta retkelle. Päivystys laavuilla päättyy klo 16.30. Laavuilla osallistujille mehua ja makkaraa sekä osallistumiskirjaus.

PUISTOLAN, SAMPOLAN JA LAAVUKYLÄN AKTIIVITEETIT

Aluekartta

Laavukylässä sauvakävelyn ohjausta ja välineiden valinnan ja tekniikan opastusta tasatunnein klo 10–14.00 ja omavalintainen sauvakävelylenkki. Laavukylän vieressä voit kokeilla ohjatusti lumilautaa. Lapsille liukureita hiihtomaahan, hiihtomaassa valvonta klo 9–15. Lasten hiihtomaa Kalevin patsaan leikkikentän vieressä. Hiihtomaassa lapsille tarjolla mehua ja munkkeja. Sampolasta opastus hiihtomaahan.

 

HEKEN SPRINTTI PERUTTU!

HEKEN SPRINTTI

Latukartat

Sprintti hiihdetään Puistolassa pesäpallostadionin ympäristössä urheilupuistossa. Kilpailu alkaa klo 12 aika-ajoilla, jonka jälkeen hiihdetään loppukilpailut sarjoittain aika-ajojen 6 parhaan osalta. Yleisissä sarjoissa hiihdetään tarvittaessa 4–6 hiihtäjän alku ja välierät osallistujamäärien mukaan.

TURVALLISUUDESTA

Korona hellittää, mutta siitä huolimatta olemme vastuullisia, suosittelemme maskien käyttöä paikoissa, joissa emme voi välttää lähikontakteja. Tule terveenä paikalle, liikutaan yhdessä terveyttä ja hyvinvointia!