Turvallisuusohje

Juvan Urheilijat                                                        TURVALLISUUSSUUNNITELMA

Juva                                                                              10.02.2021

ESSOTE

Mikkeli

KALAVI HÄMÄLÄISEN XIII MUISTOHIIHDOT 20.02.2021 KAARIHALLI JUVA

YLEISTÄ            

Kilpailu on kansallinen hiihtokilpailu, johon tällä kertaa ESSOTEN suosituksesta voivat osallistua Suur-Savon piirin seurojen hiihtäjät ja alueellamme asuvat muidenkin seurojen hiihtäjät. Osanottajamäärät ovat jääneet viime vuosina 50 ja 100:n hiihtäjän välille. Kilpailut alkavat kello 11.00, kisa-alue avautuu kilpailijoille kello 10. Ulkopuolisten liikkumista kilpailualueella rajoitetaan ja asiattomat poistetaan alueelta. Epidemian vuoksi järjestäjän tuottamat palvelut on rajoitettu minimiin. Tarjoamme kilpailijoille paikoituksen, rajoitetut kansliapalvelut kaarihallin pohjoispäädyssä, lämmittelyladun urheilupuistossa, varsinaisen kilpailun ajanottoineen ja palkintoineen sekä kilpailunaikaisen WC:n käytön. Yhteisiä voitelutiloja, pukeutumis- ja pesutiloja eikä myöskään ravintolapalveluja ole käytössä. Kaarihallin lämpimät tilat on suljettu pääosin kisan ajaksi.

Kilpailussa noudatetaan valtioneuvoston, THL: n sekä Itä-Suomen Aluehallintoviraston ohjeita ja rajoituksia koronasta sekä lisäksi ESSOTEN antamia kilpailukohtaisia tarkempia ohjeita.

Kilpailu käydään ilman katsojia, toimitsijoiden lisäksi vain kilpailijat ja heidän huoltajansa saavat liikkua kisapaikalla. Kaikilla alueella liikkujilla on maskinkäyttövelvollisuus. Vain lämmittelyn ja kilpailusuorituksen aikana kilpailijat voivat olla ilman niitä. 

 

 

TOIMINTA KILPAILUUN SAAVUTTAESSA JA SEN AIKANA

                            

Tule terveenä kilpailuun, ruuhkaa välttääksesi saavu kisapaikalle mahdollisimman myöhään. Lähtölistat löytyvän Juvan Urheilijoiden nettisivuilta viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä.  Niiden avulla voit arvioida saapumisaikaasi. Aikataulu tarkistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Paikoitus sijaitsee kaarihallin ja viipalekoulun piha-alueella (Harjutie 2), johon opastus valtatieltä 14, pysäköintiin ohjaus kaarihallin pihaan käännyttäessä. Paikoitusalueella kaikilla on maskinkäyttövelvollisuus, kilpailijat ja huoltajat huolehtivat itse henkilökohtaisista maskeistaan. Järjestäjillä on rajoitetusti maskeja huonomuistisille. Kilpailijoiden numerot jaetaan kaarihallin pohjoispäästä olevasta noutopisteestä. Hallin pohjoispäästä on myös noudettavissa kilpailujen palkinnot heti tulosten valmistuttua, asiasta kuulutetaan tarkemmin kilpailun aikana. Muista turvaväli ja vältä ruuhkaa, tilannetta valvotaan järjestäjän toimesta. Kilpailijoiden WC: t sijaitsevat urheilukentän huoltorakennuksessa ja kaarihallilla, miehet huoltorakennuksessa ja naiset kaarihallilla, vältä ruuhkaa pidä turvavälit. Järjestäjä valvoo wc-tilojen järjestystä ja pyyhkii tilojen kosketuspinnat kilpailun aikana.

                             Lämmittelylatu lähtee kaarihallin eteläpäädystä kaukalon taitse urheilupuistoon. Urheilupuisto on varattu kokonaisuudessaan kilpailijoiden lämmittelykäyttöön, alue on tarvittaessa suljettavissa. Ulkopuolisten liikkumista urheilupuistossa rajoitetaan.  Verryttely kisaladulla on kilpailun aikana kielletty. Lähtöön saavutaan noin 5 minuuttia ennen starttia. Maaliintulon jälkeen maalialueelta poistutaan pikaisesti pysäköintialueelle numerot niille varattuun laatikkoon laittaen.  Tulokset löytyvät seuran nettisivuilta ja niistä ja palkinnoista kuulutetaan tarkemmin tulosten valmistuttua, 3 parasta palkitaan. Palkinnot voi noutaa palkintopöydältä kuulutuksen jälkeen. Sarjoissa 8 ja 10 v palkitaan kaikki heti maaliintulon yhteydessä. Vältä ruuhkaa ja muista turvavälit! Toimi ripeästi muita kunnioittaen.

MUISTILISTAA

                             Vain terveenä paikalle

                             Ehdoton maskinkäyttö kilpailualueella

                             Tarkkaile ympäristöäsi vältä lähikontaktia

                             Turvaväli >2 m

                             Lataa koronavilkku

                             Huolehdi käsihygieniasta

                             Seuraan järjestäjän lisäohjeistusta kilpailuun liittyen