Heken sprintti 6.3.2022

HEKEN SPRINTTI 6.03.2022, JUVAN SAMPOLASSA KLO 12.00

YLEISIÄ KILPAILUOHJEITA

Latukartat

KILPAILUPAIKKA:                      

Kilpailu hiihdetään Juvalla Sampolassa, Hiihtäjäntie 3. Urheilupuiston ja kaarihallin maastoissa 850 m, 1 ja 1,2 kilometrin radoilla (latukartat nettisivuillamme sekä lähtöalueella). Koronaepidemian heikkenemisestä huolimatta käytämme kilpailualueella mukana tuomiamme maskeja paikoissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Sampolassa, pesäpallokentän puoleisella sivulla, sijaitsevat kilpailijoiden pukuhuoneet ja WC:t. Laavukylästä jaetaan numerot, kisan jälkeen ne luovutetaan koriin maalialueelta poistuttaessa.  Palkinnot noudettavissa sarjoittain palkintopöydältä kenttäkuulutuksen jälkeen.  Suksihuolto tapahtuu parkkipaikalla. Kisakahvilana toimii Sampolan alakerran kahvio.  

SARJAT JA MATKAT:                

M14, N14                                                                 850 m

M16, N16                                                                 850 m

M18, N18, N20 NYL                                                1 km

M20, MYL                                                                1,2 km

Verryttely tapahtuu urheilupuistossa. Lämmittelylatu lähtee laavukylän kulmalta urheilupuistoon pesäpallokentän ja kävelytien välistä ja edelleen Jukajärven suuntaa. Myös kisaladulla voidaan lämmitellä kilpailijoita varoen. Pesäpallokentällä ja maalisuoralla lämmittely on kielletty. 

KISAHALLINTO:                          

Kilpailun johto                                                 Arne kantanen

TD ja avustaja                                                Tapio Montonen, Ulla Kauppinen

Ajanotto                                                          Jukka Laitinen

PALKINNOT:                          

Kilpailussa palkitaan sarjoittain kolme parasta hiihtäjää. Palkinnot noudettavissa sarjoittain laavukylän palkintopöydältä kenttäkuulutuksen jälkeen.  

Tapaturman sattuessa soita 112. Kilpailunumerot palautetaan keräilykoriin kilpailun päätyttyä. Veloitamme puuttuvasta numerosta 50 €. Tulokset netissä seuran sivuilla. Erillisiä seuratuloksia ei toimiteta vaan tulokset ovat nettisivuiltamme tulostettavissa. Suksia ei merkata. Kilpailun pakkasraja alle 16 vuotisille -15 ja 16 vuotisille ja vanhemmille -17 (20) astetta. Tarvittaessa kilpailun alkua siirretään.

Sprintin yksityiskohtainen toimintaohje  ja aikataulutus julkaistaan myöhemmin

HEKEN HIIHTOPÄIVÄ 6.3.2022 JUVALLA SAMPOLAN JA PUISTOLAN YMPÄRISTÖSSÄ

LATURETKI

Vapaavalintaisen laturetken suuntana pohjoinen; ”köyhän lapin” kautta Kuhalammen ja Konnusjoen laavuille. Lähtö Salicolta klo 9.00 ja paluu klo 17.00 mennessä. Salicolta löytyy reittikartta ohjeistusta retkelle. Päivystys laavuilla päättyy klo 16.30. Laavuilla osallistujille mehua ja makkaraa sekä osallistumiskirjaus.

PUISTOLAN, SAMPOLAN JA LAAVUKYLÄN AKTIIVITEETIT

Laavukylässä sauvakävelyn ohjausta ja välineiden valinnan ja tekniikan opastusta tasatunnein klo 10–14.00 ja omavalintainen sauvakävelylenkki. Laavukylän vieressä voit kokeilla ohjatusti lumilautaa. Lapsille liukureita hiihtomaahan, hiihtomaassa valvonta klo 9–15. Lasten hiihtomaa Kalevin patsaan leikkikentän vieressä. Hiihtomaassa lapsille tarjolla mehua ja munkkeja. Sampolasta opastus hiihtomaahan.

HEKEN SPRINTTI

Latukartat

Sprintti hiihdetään Puistolassa pesäpallostadionin ympäristössä urheilupuistossa. Kilpailu alkaa klo 12 aika-ajoilla, jonka jälkeen hiihdetään loppukilpailut sarjoittain aika-ajojen 6 parhaan osalta. Yleisissä sarjoissa hiihdetään tarvittaessa 4–6 hiihtäjän alku ja välierät osallistujamäärien mukaan.

TURVALLISUUDESTA

Korona hellittää, mutta siitä huolimatta olemme vastuullisia, suosittelemme maskien käyttöä paikoissa, joissa emme voi välttää lähikontakteja. Tule terveenä paikalle, liikutaan yhdessä terveyttä ja hyvinvointia!