Topi Julkuselle SM-kultaa M17-sarjan keihäässä!

27.8.2017

Juvalaisedustusta sekä Iisalmessa että Raaseporissa.

Juvan Urheilijoiden Topi Julkunen voitti suomenmestaruuden M17-sarjan keihäänheitossa sunnuntaina 27.8.2017 Iisalmessa. Voittotulos 68,20 metriä syntyi kilpailun toisella kierroksella. Voittomarginaali kisassa toiseksi sijoittuneeseen Kankaanpään Seudun Leiskun Teemu Narviin oli 17 senttiä.

Seura onnittelee Topia ja valmentajaisää Pasia hienosta suorituksesta!

Topin voiton kunniaksi: olkaa hyvä, Porilaisten marssi

Myös Raaseporissa kilpailtiin SM-kisojen merkeissä, kun 14- ja 15-vuotiaat tytöt ja pojat mittelivät paremmuudesta eri yleisurheilulajeissa. Juvalaisista mukana olivat Laakson siskokset Noora ja Riina, jotka pääsivät mittaamaan tasoaan omien ikäsarjojensa heittolajeissa.

Kisojen avauspäivänä perjantaina Noora osallistui 15-vuotiaiden keihäänheittoon, jossa hän sijoittui 17:nneksi tuloksella 32,93 metriä. Kisan voitti Lempäälän Kisan Pinja Kianta 51,99 metriä kantaneella heitolla.

Lauantaina Riina debytoi SM-tasolla 14-vuotiaiden tyttöjen moukarissa. Tulos 30,66 metriä toi kilpailussa sijan 21. Kisan voittoheitosta 52,63 metriä vastasi Someron Esan Marika Virtanen. Noora puolestaan kilpaili 15-vuotiaiden tyttöjen kuulassa sijoittuen kahdeksanneksi. Tasaisen sarjan paras työntö kantoi uuteen omaan ennätykseen 11,47 metriä.