Seuraennätykset

Ennätykset on lueteltu viereisissä alihakemistoissa sarjoittain. Lajeista on otettu mukaan ainoastaan kyseisen ikäsarjan viralliset luokittelulajit. Joissakin juniorisarjoissa muutamasta lajista puuttuu ennätys kokonaan, koska JuvU:n edustajien ei tiedetä kyseisessä lajissa koskaan kilpailleen. Naisten sarjassa olisi samasta syystä halukkaille tarjolla 3000 metrin estejuoksun ja moukarinheiton seuraennätys helpolla!

 

Mikäli juniorisarjassa ei mainita urheilijan ikää, hänen tiedetään tilastojen perusteella olleen enintään kyseisen ikäinen tai nuorempi.

 

Alle 300 metrin juoksumatkoilla on huomioitu vain sähköajat. Mikäli jossakin sarjassa on tehty sarjan parasta tilastotulosta parempi tulos käsiajanotolla, kyseinen tulos on mainittu erikseen.

 

Tiedot on kerätty pääosin Tilastopajasta, www.tilastopaja.fi. Tilastopajan tiedot kattavat noin vuosituhannen vaihteesta eteenpäin tulokset täydellisesti, muutamaa vuotta aiemmalta ajalta lähes täydellisesti. Sitä vanhemmista tuloksista Tilastopajasta löytyvät vain parhaat. Vanhempien tulosten osalta on turvauduttu Etelä-Savon piirin tilastoihin, jotka löytyvät vuosilta 1958-82 kohtuullisen täydellisinä ja välttävästi juniorisarjoissa. Muilta osin on tutkittu SUL:n vuosikirjoja, joista löytyvät vain valtakunnallisesti parhaat tulokset.

 

Mahdollisista virheistä ja lisätiedoista pyydetään yhteydenottoa osoitteeseen juvu@hotmail.fi

 

Ennätystilastot päivitetään vuoden lopussa; kauden aikana saattaa tulla joitakin tuoreita lisäyksiä, mutta tähän ei ole luottamista.