08-16 Panu Auvinen neljäs 19-vuotiaiden SM-korkeudessa

Saku Auvinen karsiutui 22-vuotiaiden SM-keihäässä

Savonlinnassa järjestettävien 19-vuotiaiden SM-kilpailujen ensimmäisenä päivänä Panu Auvinen hyppäsi korkeudessa ennätyksensä 190 ja sijoittui neljänneksi. Ensimmäisellä hypyllä ylittyi 177, toisella 182 ja seuraava korkeus 186 meni toisella yrittämällä. Ennätyskorkeus 190 jäi kannattimilleen heti ensiyrittämällä, mutta seuraava korkeus 193 osoittautui liian kovaksi haasteeksi. Tulos 190 sivuaa Veli-Pekka Pekkarisen 35 vuotta vanhaa Juvan Urheilijoiden ennätystä. Mestaruuden voitti Ullavan Kisan Aleksi Klemola tuloksella 198. Hopeaa sai Teuvan Rivakan Artturi Tiipiö hypättyään 196 ja pronssia Turun Urheiluliiton Ville Waher tuloksella 193.

Lahdessa pidetyissä 22-vuotiaiden SM-kilpailuissa Saku Auvinen heitti keihästä 55,14 jääden kauden parhaastaan muutaman metrin ja karsinnassa sijalle 16.