03-05 Piirileiri, osa II

Juvan Urheilijoiden juniorit kertovat kokemuksistaan Tanhuvaaran piirileireiltä. Toiselta leiriltä raportoi Terhi Suikki:


 

Jouduimme piirileirillä majoittumaan Possessa, joka oli kuin vankiselli ilman kaltereita. Meitä oli ryhmässämme (pika3) kymmenen, joista suurin osa oli ollut edellisellä leirillä samassa ryhmässä. Leirillä teimme tavalliset testit (lentävä 20m, viisiloikka ja jalkojen välistä eteen), joissa kahdessa kolmesta paransin tulostani.

Sen lisäksi saimme kokeilla liaaniseivästä, joka oli mielestäni leirin kohokohta. Liaaniseiväs on tavallaan seiväshyppyä jossa seipään sijasta käytetään liaania, jolla on tarkoitus heilauttaa itsensä riman yli. Parhaimmat hyppäsivät yli kaksi metriä.

Ohjelmassa oli myös telinevoimistelua, kuten edellisellä leirilläkin. Leirillä pidettiin myös paneelikeskustelu, joka oli luennon tilalla. Meillä oli myös paljon lihaskuntoliikkeitä, jotka eivät olleet mielestäni kovin hauskoja. Loppujen lopuksi leiri oli hauska. Kotiinviemisinä olivat tosin kipeät jalat ja kädet.