08-23 Kaksi hopeaa SM-joukkuekilpailuista

Joonas Liukkonen viidenneksi 14-vuotiaiden satasella, samoin Tiia Kauppinen 15-vuotiaiden kuulassa

14- ja 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa Raisiossa Juvan Urheilijoiden Joonas Liukkonen juoksi sadalla metrillä alkuerissä ennätyksensä 12,02. Aika riitti kolmanteen sijaan ja loppukilpailupaikkaan. Kovatasoisessa finaalissa kaikki kahdeksan juoksijaa tekivät omat ennätyksensä, Joonas oli viides. Aika 11,91 syntyi niukasti sallituissa oloissa 1,9 m/s myötätuulessa ja on seuran uusi ennätys myös 15-vuotiaiden ikäluokassa.

14-vuotiaiden poikien keihäänheitossa Topi Julkunen heitti 44,48 ja oli kolmastoista. Konsta Kauppinen heitti 40,11, mikä riitti 17. sijaan. Poikien yhteenlaskettu tulos 84,59 riitti joukkuehopeaan kisan ylivoimaisesti voittaneen Kankaanpään Seudun Leiskun (104,47) jälkeen. Pronssia sai Lapuan Virkiä (79,59).

Konsta Kauppinen otti osaa myös kuulantyöntöön, jossa lopputulos oli 10,61 ja 14. sija.

15-vuotiaissa tytöissä seuraa edusti heittolajeissa Tiia Kauppinen ja hänen kanssaan parikilpailussa Milla Purhonen. Perjantaina käydyssä keihäänheitossa Tiia oli kolmastoista tuloksella 36,25 Millan jäädessä koko kisan viimeiseksi 24. sijalle 20,06 kantaneella heitolla. Joukkuekilpailussa yhteistulos riitti viidenteen sijaan.

Lauantaisessa kuulantyönnössä Tiia tuli viidenneksi uudella ennätyksellään 11,87. Tasaisen sarjan kaikki kuusi työntöä kantoivat yli 11 metriä. Tulos on uusi seuraennätys 3 kg:n kuulalla. Milla säesti omalla ennätyksellään 9,20, joka riitti 17. sijaan. Yhteenlaskettu tulos 21,07 toi joukkuehopeaa summan 22,27 saavuttaneen Keski-Uudenmaan Yleisurheilun jälkeen. Pronssimitalisti IF Sibbo Vargarna jäi tulokseen 20,58.