10-12 Yleisurheilukausi paketissa

Joonas Liukkonen palkittiin kauden parhaana.

Juvan Urheilijoiden kauden päättäjäisissä muistettiin kauden menestyjiä. Palkitut:

Vuoden urheilija: Joonas Liukkonen

Joonas teki läpimurron ikäluokkansa Suomen huipulle. Kirkkaimpana saavutuksena oli 300 metrin SM-hopea 14-vuotiaissa. 100 metrillä sijoitus SM-kisoissa oli viides. Koululiikuntaliiton mestaruuskisoissa Joonas oli 15-vuotiaiden sarjassa pronssilla sekä 300 metrillä että pituudessa ja mukana myös 4 x 100 metrin pronssijoukkueessa.

Vuoden tsemppari: Milla Purhonen

Milla on urheilukoululaisten vetäjänä innostanut nuorempiaan yhä parempiin suorituksiin ja näyttänyt asenteellaan esimerkkiä. Omista suorituksista paras oli 15-vuotiaiden A-luokan tulos 300 metrillä.

Vuoden yllättäjä: Joona Suojala

Joona tuli tänä vuonna kuin tyhjästä yleisurheilukentille ja ylsi välittömästi lupaaviin suorituksiin. Yksittäisistä kilpailuista mainittakoon Vattenfall-osakilpailuvoitto 60 metrin aidoissa.

Sisu-palkinto: Silja Himanen, Petteri Laakso, Pinja Hämäläinen ja Joona Suojala

Sisu-palkinto jaettiin urheilukoululaisille, jotka olivat aktiivisia, kannustavia ja osallistuivat kilpailuihin innokkaasti.