03-08 JuvU edustettuna nuorten SM-halleissa

Kaksipäiväiset kilpailut järjestettiin Helsingissä 5.-6.3.2016

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna käytyihin nuorten SM-halleihin Helsingin Liikuntamyllyssä osallistui kolme Juvan Urheilijoiden yleisurheilijaa.

M17-sarjan 60 metrillä Joonas Liukkonen juoksi alkuerässään kolmanneksi ja eteni aikavertailun kautta välieriin. Välierässään Joonas sijoittui viidenneksi uudella ennätyksellään 7,34, jolla ei kuitenkaan ollut asiaa finaaliin. Lopputuloksissa Joonas oli 11:s. Suomen mestaruuden voitti Joonaksen ikätoveri, Oulun Pyrintöä edustava Samuel Purola ajalla 6,87.

M17-sarjan seiväshypyssä Juvan mainetta piti yllä Santeri Purhonen. Aloituskorkeuden 3,09 Santeri ylitti ensimmäisellään, seuraavan 3,39 toisellaan. Hyvistä yrityksistä huolimatta korkeus 3,69 oli vielä tässä vaiheessa Santerille liikaa. Lopullinen sijoitus kilpailussa oli 10:s. Suomen mestaruuden tässä lajissa vei Vaasan Toverien Jere Keskinen tuloksella 4,80.

JuvU:n kolmas edustaja oli Hannali Lodi N17-sarjan korkeushypyssä. Aloituskorkeuden 1,41 Hannali ylitti toisellaan ja seuraavan 1,46 ensimmäisellään. Tämän jälkeen rima nousi korkeuteen 1,51, josta Hannalille tuli kolme pudotusta. Lopputuloksissa Hannali oli 15:s uudella halliennätyksellään 1,46. Suomen mestariksi hyppäsi tuloksella 1,71 Tampereen Pyrinnön Frida Hämäläinen.