Ohjeita yleisölle

SAIMAAN MAAKUNTAVIESTI JUVALLA 29.1.2023

OHJEITA JA VINKKEJÄ YLEISÖLLE

YLEISTÄ​

Saimaan maakuntaviesti kisataan Sampolassa Hiihtäjäntie 3:ssa. Kello 10.00 aloitetaan kilpailunjohtajan tervehdyksellä, kisakeskuksena toimivalla Puistolan pesäpallostadionilla. Ladut kulkevat urheiluopistossa ja kaarihallin maastoissa. Harraste- ja koululaisviestit alkavat 10.30, minimaakuntaviesti 11.30 ja maakuntaviesti 12.45. Yleisöpysäköinti on Sampolan alapihan P-alueella ja tarvittaessa kirjaston ja Kukkokoulun pysäköinneissä. Pysäköinteihin on järjestetty opastus

PUISTOLA

​Kilpailun seuranta onnistuu parhaiten Puistolan pesäpallostadionilta. Katsomon penkkejä on puhdistettu istumakatsomoksi stadionin Sampolanpuollelle. Laavukylästä voi ostaa kahvia jakisamakkaraakin on tarjolla. Lähdöt vaihdot ja maali sijaitsevat stadionilla. Stadionin kisakuulutus pitää katsojat ajan tasalla kilpailutilanteesta. Kilpailujen lopuksi palkinnot jaetaan laavukylässä stadionin kupeessa. Sampolan alakerran kahvio palveluineen on kisavieraiden käytössä. Yleisön WC:tä on sijoitettu Sampolan ja pesäpallostadionin väliselle alueelle.

URHEILUPUISTO

​Puistolan ja kaarihallin välinen kävelytie urheilupuistossa on myös oiva väylä seurata kilpailua. Harraste- ja koululaissarjojen osuudet näkyvät melkein koko matkan kävelytietä. Minimaakuntaviesti poikkeaa näkymättömiin vain aloitus- ja lopetusosuuksilla. Oiva paikka viestien seuraamiseen.

EERONRINNE

​Juvantien alikulun jälkeen nouseva rinne kolmosen lenkin alussa tarjoaa varmasti hyvän paikan seuratavarsinaista maakuntaviestiä. Pitkät hiihtonousu ja lasku tarjoavat paikkoja kilpailun ratkaisujen seuraamiseen.Piikintieltä käsin ladun vieressä kisan seuraaminen onnistuu hyvin kilpailijoita häiritsemättä.

Kilpailun seuraamispaikat yleisölle